All for Joomla All for Webmasters

O nama | Dallas G&Z       Restoran Dalas u Šidu je jedan od začetnika razvoja turizma u ovom regionu.

Sa svojih 10 veoma luksuznih soba, 4 bungalova i jednim apartmanom, dva restorana od 750 mesta i letnjom bastom od 250 mesta, kao i sala za konferencije, hotel staje rame uz rame sa evropskim restoranima i hotelima koji pored svog imena imaju i po nekoliko zvezdica. Nalazi se na glavnom putu Šid-Bačka palanka -Novi Sad udaljen od auto puta 3 km Beograd - Zagreb na prelazu Batrovci i upravo iz tog razloga ovo mesto predstavlja idealnu poziciju koja pruža bogatu turističku ponudu.

Restoran DALAS sa domaćom kuhinjom i prenoćištem otvoren je pre 22 godine i od samog početka predstavlja mesto koje objedinjuje najviše standarde otmenosti, udobnosti ekskluzivnosti i udaljen od buke.

Pored velikog broja domaćih turista hotel stoji na raspolaganju poslovnim ljudima, ali i strancim turistima. U blizini se nalazi poznata galerija slika "Sava Šumanović" svega 500m, Spomen - obeležje "Sremski front" 5km, Sotsko jezero 4km,poznati manastir Arhangel u Privinoj glavi 2km, Nacionalni park Lipovača 1km, reka Bosut, idealna za pecaroše 5km i lovački dom 1km kojeg posećuju domaći i strani turisti radi lova na divlje životinje.

Share

FB
FB

Naša lokacija

"Dallas G&Z"
Restorn i prenićište
Šidska br.147, Šid - Berkasovo
22242 Šid
Sremski Okrug, Republika Srbija
office@hoteldalas.com

Galerija slika

O nama [Dallas G&Z]

Prilikom Vaše posete restoranu "DALAS" želimo da Vam kroz naš meni i usluge pružimo jedinstveno iskustvo.

Da li ćete svoj dan započeti doručkom kod nas, svratiti na ručak u porodičnom ambijentu ili na romantičnu večeru, znajte da je restoran "Dalas" pravo mesto za Vas. [Saznaj više]